Eveniment

Suprafaţăde concurs : Parchet 20×15 metri (flecuri metalice nu sunt permise)
La categoria Debutanti participa copii care nu au carnet de Precompetitional si nici nu au dansat vreodata in competitii oficiale.
La concursurile de Solo Fete si Precompetitional nu pot participa perechi si fete care au dansat in concursuri oficiale .
Participantele de la Solo Fete pot participa la concursul de Precompetitional .
Legitimarea sportivilor de Precompetitional se face prin eliberarea unui carnet de concurs, similar cu cel ale sportivilor de clase, percepandu-se o cotizatie in cuantum de 50% din cotizatia anuala a sportivilor.
Pentru legitimarea sportivilor la FRDS sunt necesare o poza tip pasaport si copie dupa certificatul de nastere.
Pentru categoria Solo fete si Precompetitional nu sunt impuse reguli de costumatie.
Înscrierea se face pe baza carnetului de sportiv , care obligatoriu trebuie sa conțina viza anuală F.R.D.S si viza medicală la zi .
Costumatia conform regulamentului F.R.D.S,referitor la costumatii,accesorii, etc.
Deasemenea , se va tine cont si de regulamentul figurilor permise la anumite categorii de vârsta si clasa,conform regulamentului tehnic F.R.D.S .
Perechile de clasa E si D pot participa la competitiile de Basic si Open.
Perechile de la Basic pot participa la competitile de International Open.
In cadrul competitiei internationale ,conform regulamentului WDSF ,se poate participa la o categorie de varsta superioara, exceptie facand categoria Juvenile.
Toate perechile care participa la WDSF International Open ,categoria Youth si Adult, trebuie sa fie inregistrate in baza de date a WDSF , si sa detina NR.MIN